Google+

Amanida de quinoa

1

23/05/2017 per cuinaresfacil

Ara que ja ve la calor, ve de gust menjar amanides i plats freds. La recepta d’avui és una amanida de quinoa. Hi ha infinitat de receptes amb quinoa, en amanida o guisada, espero que aquesta us agradi.

Què he de comprar?

 

  • Quinoa
  • Carbassa
  • Nous
  • Festucs
  • Prunes
  • Llimona

 

 

Com ho fem?

  1. Coem la quinoa seguint les instruccions que s’indiquen a l’envàs.
  2. Coem la carbassa, en aquest cas jo l’he bullit. (Se’n necessita poca, el que he fet és bullir-ne més i he aprofitat per fer una crema de carbassa).
  3. Posem la carbassa a la picadora i la piquem una mica (que es notin els trossets, però molt fins). També podeu fer servir un ratllador i ratllar-la, però amb la picadora és més ràpid.
  4. Esmicolem les nous i els festucs. Podeu fer-ho amb les mans, amb el morter o utilitzar també la picadora. No han de quedar molt picats.
  5. Quan està freda la quinoa i la carbassa, i tenim els fruits secs esmicolats, ja podem muntar l’amanida.
  6. Agafem un bol i posem la quinoa, la carbassa, les nous i els festucs i ho barregem tot bé.
  7. Tallem una pruna a trossets petits i la posarem per sobre de l’amanida (o barrejada si voleu).
  8. Amanim amb suc de llimona (no gaire) i una mica de sal.
  9. Opcional, s’hi pot posar unes fulles de menta tallades ben petites perquè li doni un toc més fresc.

Espero que us agradi!

Bon profit!

1 thoughts on “Amanida de quinoa

  1. […] Origen: Amanida de quinoa […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

YouTube2
myTaste.cat

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions