Amanida de quinoa
123/05/2017 per cuinaresfacil
Ara que ja ve la calor, ve de gust menjar amanides i plats freds. La recepta d’avui és una amanida de quinoa. Hi ha infinitat de receptes amb quinoa, en amanida o guisada, espero que aquesta us agradi.
Què he de comprar?
Com ho fem?
- Coem la quinoa seguint les instruccions que s’indiquen a l’envàs.
- Coem la carbassa, en aquest cas jo l’he bullit. (Se’n necessita poca, el que he fet és bullir-ne més i he aprofitat per fer una crema de carbassa).
- Posem la carbassa a la picadora i la piquem una mica (que es notin els trossets, però molt fins). També podeu fer servir un ratllador i ratllar-la, però amb la picadora és més ràpid.
- Esmicolem les nous i els festucs. Podeu fer-ho amb les mans, amb el morter o utilitzar també la picadora. No han de quedar molt picats.
- Quan està freda la quinoa i la carbassa, i tenim els fruits secs esmicolats, ja podem muntar l’amanida.
- Agafem un bol i posem la quinoa, la carbassa, les nous i els festucs i ho barregem tot bé.
- Tallem una pruna a trossets petits i la posarem per sobre de l’amanida (o barrejada si voleu).
- Amanim amb suc de llimona (no gaire) i una mica de sal.
- Opcional, s’hi pot posar unes fulles de menta tallades ben petites perquè li doni un toc més fresc.
Espero que us agradi!
Bon profit!
[…] Origen: Amanida de quinoa […]