Google+

Consells

Deixa un comentari

COM CONGELAR VERDURES

PEBROTS_WWW_640veure vídeo

Hi ha qui diu que per congelar les verdures primer s’han de bullir per matar els microbis, però al congelador a -18ºC no crec que en sobrevisqui cap…

COM APROFITAR EL TEMPS QUE HEM ESTAT A LA CUINA

veure vídeo

ingredients-bolognesaJa que hem estat estona a la cuina fent algun plat, podem optimitzar i fer la recepta per tenir-la a punt per altres vegades. Un exemple és quan fem sofregit, o en aquest cas, salsa bolonyesa. Podem fer-ne una quantitat superior a la que haguem d’utilitzar per aquell cop, i congelar la resta de la salsa en bosses individuals.

D’aquesta manera, el dia que vulguem menjar pasta a la bolognesa (per exemple), només caldrà bullir la pasta, descongelar el sofregit i barrejar-ho tot.

BROU PER CALDO, SEMPRE A PUNT

caldo-ingreVeure entrada blog

Normalment, quan faig brou, acostumo a fer-lo amb l’olla més grossa que tinc. Quan ha acabat de coure, el colo i el deixo que es refredi i, un cop fred, el guardo en tuppers amb la mida de racions individuals i així, tinc brou per caldo disponible per bastants àpats. D’aquesta manera, quan em ve de gust una sopa, només he de descongelar el brou, posar a bullir i afegir-hi la pasta que vulguem (galets, pistons, …).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: