Consells
2COM CONGELAR VERDURES
Hi ha qui diu que per congelar les verdures primer s’han de bullir per matar els microbis, però al congelador a -18ºC no crec que en sobrevisqui cap…
COM APROFITAR EL TEMPS QUE HEM ESTAT A LA CUINA
Ja que hem estat estona a la cuina fent algun plat, podem optimitzar i fer la recepta per tenir-la a punt per altres vegades. Un exemple és quan fem sofregit, o en aquest cas, salsa bolonyesa. Podem fer-ne una quantitat superior a la que haguem d’utilitzar per aquell cop, i congelar la resta de la salsa en bosses individuals.
D’aquesta manera, el dia que vulguem menjar pasta a la bolognesa (per exemple), només caldrà bullir la pasta, descongelar el sofregit i barrejar-ho tot.
BROU PER CALDO, SEMPRE A PUNT
Normalment, quan faig brou, acostumo a fer-lo amb l’olla més grossa que tinc. Quan ha acabat de coure, el colo i el deixo que es refredi i, un cop fred, el guardo en tuppers amb la mida de racions individuals i així, tinc brou per caldo disponible per bastants àpats. D’aquesta manera, quan em ve de gust una sopa, només he de descongelar el brou, posar a bullir i afegir-hi la pasta que vulguem (galets, pistons, …).
Hola, em sembla que fa temps que no actualitzes el blog, i t’he de dir que a mi m’encanta i m’agrdaria que poguessis anar actualitzant. Gràcies.
Hola Teresa, m’alegro que t’agradi el blog. La veritat és que fa molt que no l’actualitzo per falta de temps… Aviat espero tornar a començar.