Google+

Crema de carbassa

1

18/11/2014 per cuinaresfacil

Aquesta recepta ben fàcil, una crema de carbassa. És un plat que ens servirà d’entrant, sobretot ara a l’hivern, i que amb menys de 20 minuts tindrem preparada. Diuen que amb la Thermomix surten les cremes molt bones, jo no en tinc, així que la faig de manera tradicional (i també queda bé).

QUÈ HEM DE COMPRAR?

crema-carbassaING-amb-nom-25

COM HO FEM?

  1. Primer tallem la carbassa i la patata a daus, que costarà menys de bullir.
  2. Abans de bullir, posem una cassola amb oli d’oliva a poc foc.
  3. Hi afegim la ceba.
  4. Quan veiem que està una mica rossa, afegim la patata.
  5. I seguidament la carbassa.
  6. Salpebrem.
  7. Deixem uns minuts que es dauri, remenant perquè no s’enganxi.
  8. Afegim aigua calenta.
  9. Deixem que bulli uns 10 minuts, fins que veiem que la patata i la carbassa estan toves.
  10. Abans de començar a triturar, traiem una mica d’aigua i la reservem i, d’aquesta manera obtindrem l’espessor desitjada, si queda massa espès, afegirem un altre vegada caldo fins que agafi la textura desitjada.
  11. Afegim nata líquida perquè ens quedi més cremosa la crema.
  12. I acabem de triturar.

La podem servir amb rostes a sobre o un rajolí d’oli d’oliva.

Bon profit!

crema-carbassa-25


MÚSICA DEL VÍDEO

Dance of the Sugar Plum Fairy por Kevin MacLeod se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución 3.0 Unported. Basada en una obra en http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100625. Permisos que vayan más allá de lo cubierto por esta licencia pueden encontrarse en http://incompetech.com/music/royalty-free/licenses/.

 

One thought on “Crema de carbassa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: