Dips Mexicans
117/02/2015 per cuinaresfacil
Amb aquesta recepta participo al concurs del primer aniversari del bloc “Les receptes que m’agraden” patrocinat per Castey“.
Al blog de la Pilar hi ha un recull de dips, jo us proposo aquestes dues receptes que ja havia publicat anteriorment, tot i que també tinc altres aperitius com el hummus, per exemple.
GUACAMOLE
El guacamole és una salsa mexicana creada pels asteques i elaborada a base d’alvocat. La podem servir d’aperitiu acompanyada d’uns “natxos”, la podem posar acompanyant uns “burritos” o “fajitas” mexicans, o fins i tot, acompanyant un tall de carn o pollastre fet a la planxa.
Per fer aquesta recepta només necessitarem un alvocat, mig tomàquet, 1/4 de ceba, coriandre, suc de llimona, sal i pebre.
Veure detall de la recepta i vídeo de youtube.
SALSA MEXICANA DE PEBROT
Aquesta recepta també és molt senzilla i ràpida de fer. Una salsa mexicana feta amb pebrot, ceba i tomàquet. També és ideal per un aperitiu o pica-pica, acompanyada d’uns natxos.
Per fer-la, necessitem mitja ceba, un quart de pebrot vermell, salsa de tomàquet i una mica de condiment Mexicà.
Veure detall de la recepta i vídeo de YouTube.
Espero que us agradi!
Bon profit!!!
Reblogged this on Celler-Adocse.