Pennoni (macarrons gegants) amb verdures
314/12/2014 per cuinaresfacil
Aquesta recepta és molt fàcil i ràpida. Uns pennoni (macarrons gegants) amb verdures, però es pot preparar amb la pasta que es vulgui (macarrons, espagueti, espirals, …).
Què he de comprar?
- Pennoni (o la pasta que es vulgui)
- 1 ceba
- 1 carbassó
- 4-5 tomàquets madurs
- oli d’oliva, sal i pebre
Com ho fem?
- Posem aigua a bullir amb sal i oli d’oliva i quan arrenqui el bull hi afegirem la pasta, deixant-la coure el temps que s’indiqui al paquet.
- A una paella amb oli d’oliva, afegim la ceba ratllada ben fina.
- Quan la ceba està rossa, afegirem el carbassó tallat a daus petits.
- Per últim, afegirem el tomàquet, que també haurem tallat a daus.
- Salpebrem i afegim un altre rajolí d’oli d’oliva perquè no ens quedi massa sec.
- Deixem que cogui tot, a foc lent, fins que veiem que tant el carbassó com el tomàquet estan cuits.
- Un cop tenim la pasta bullida, la colem, i ja podem muntar el plat.
- Posem la pasta a la base i la verdura a sobre, la quantitat anirà a gust de cadascú.
Espero que us agradi!
Bon profit!!!
Els plats de pasta sempre triomfen i amb verdures encara m’agraden més! T’he vist al Mytast i he vingut a convidar-te, jo també tinc un bloc i ara estem sortejant un lot de productes Castey valorat en 160€, t’animes a participar? M’encantaria comptar amb tu! Tens tota la informació aquí http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/2015/01/1-any-del-bloc-i-concurs-1-ano-de-vida.html
Una abraçada!
Reblogged this on Celler-Adocse.
[…] Origen: Pennoni (macarrons gegants) amb verdures […]