Magdalenes
1404/11/2014 per cuinaresfacil
Mai hagués dit que fer magdalenes fos tan fàcil. La recepta l’he trobat al blog que segueixo The Pink Cake Factory (que és la recepta del Xavier Barriga) però l’he canviat una mica, el sucre blanc per sucre morè i la canyella per aroma de vainilla.
Què he de comprar?
- 2 ous grans
- 200g de sucre morè (si es fa amb sucre blanc, posant-ne una mica menys, uns 175g)
- 210g de farina
- 60ml de llet
- 190ml d’oli d’oliva suau
- 7g de llevat en pols
- 1 polsim de sal
- 1 cullerada d’aroma de vainilla
- Opcional: perles de xocolata
Com ho fem?
- Batem els ous amb el sucre
- Incorporem l’oli, la llet i la cullerada d’aroma de vainilla (opcional) i seguim batent
- Afegim poc a poc la farina amb el llevat i la sal tot tamisat (passat per un colador)
- Un cop tenim tots els ingredients barrejats, tapem el bol amb paper film o un drap i deixem que reposi entre una i dues hores a la nevera (podem deixar-ho 24 hores si volem).
- Preescalefem el forn a 250ºC
- Traiem la massa de la nevera, hi incorporem les perles de xocolata (opcional) i remenem bé.
- Agafem els papers o motlles de magdalena i els posem dins d’un motlle per fer magdalenes perquè no s’obrin quan hi posem la massa (com que no en tinc cap, perquè mai havia fet magdalenes fins ara, he utilitzat unes flameres i també m’ha anat bé). Ja que parlo de flameres, podeu veure la recepta de flams si voleu.
- Omplim 3/4 del motlle de paper amb la massa amb una cullera o amb l’ajuda d’una mànega pastissera.
- Opcionalment podem tirar sucre per sobre, però jo prefereixo sense.
- Baixem el forn a 210ºC i deixem coure uns 15-20 minuts amb el forn de sota. Sabreu que estan llestes quan punxeu amb un escuradents i surti net.
Ja veureu que quan proveu de fer-les, no tornareu a comprar-ne de bossa…
Bon profit!!!
Reblogged this on Celler-Adocse.
[…] et dóna una recepta de magdalenes (no de cup cakes) força senzilla i tenen un apartat especial per menjar de tupper per menús […]
M’alegro que t’agradin les receptes!
És cert que hauria d’ampliar l’apartat de consells i també el de receptes bio, que només en tinc una…
[…] que podem fer cada dia i ajudats per vídeos a YouTube de com es fan. I et dóna una recepta de magdalenes (no de cupcakes!) força senzilla. També tenen un apartat especial per a menjar de tupper per a […]
[…] les he hagudes de fer sola, perquè ell era a casa dels avis i jo tenia moltes ganes de provar la recepta que vaig trobar. A més, el primer cop que ho vaig provar va resultar que la recepta estava […]
[…] -Magdalenes (amb farina de Florence Aurora queden molt bé ! -encara que a la recepta no especifica el tipus de farina): https://cuinaresfacil.wordpress.com/2014/11/04/magdalenes/ […]
En la recepta de madalenes, la quantitat d’oli és correcte?
La quantitat és correcta. Ha de ser oli d’oliva suau.
thats easy and very nice
I LOVE THIS RECIPE
I’M A TECHER OF ENGLISH
AND MY OPINION OF THIS IS VERY NICE
thanks 😉
[…] Origen: Magdalenes […]