Crêpe de Nutella
615/10/2014 per cuinaresfacil
Ja fa un temps que vaig penjar la recepta de la massa dels crêpes i avui farem un crêpe de crema de cacau i avellanes. No m’agrada posar les marques dels ingredients que faig servir, però en aquest cas… la Nutella és bàsica.
Què he de comprar?
- 2 ous
- 125g de farina
- 25g de mantega
- 100ml de llet
- 1 cullerada sopera de sucre
- crema de cacao i avellanes (Nutella)
Com ho fem…
- Fem massa per crêpes. Veure recepta i deixem reposar.
- Un cop reposada la massa a la nevera un parell d’hores, ja podem fer els crêpes. (Es pot fer sense reposar, però per mi queda millor).
- Posem una mica de mantega a la paella (millor si és una crepera).
- Quan s’ha desfet, tirem una mica de la massa i amb l’ajuda d’una espàtula, la passem per tota la paella per treure les restes de mantega.
- Aboquem massa a la paella i amb l’espàtula la repartim per tota la crepera.
- Quan veiem que està, li donem la volta i de seguida afegim la crema de cacao i avellanes (Nutella).
- Quan s’ha desfet ja podem plegar el crêpe per la meitat i després per l’altra meitat i llest per servir.
Bon profit!
Com que a vegades no tinc temps de fer la massa, em va molt bé fer molts de creps i després congelar-los sense farcir. Així el dia que vull menjar-ne, només haig de pensar en descongelar-los una estona abans i farcir-los del que em vingui de gust.
Ostres, quina bona idea! No ho he provat mai de fer…
[…] parell d’hores i ja la tindrem a punt per fer el crêpe farcit de xocolata, melmelada, nata, Nutella, […]
Reblogged this on Celler-Adocse.
per quants creps es la resepta
No t’ho podria dir exacte, depèn una mica si els fas més fins o més gruixuts, però uns 5 o 6 crepes crec que si.