Google+

Coca de iogurt

12

18/07/2014 per cuinaresfacil

Avui, un pa de pessic, o una coca de iogurt, com més us agradi.

És una recepta molt fàcil de fer, de fet, crec que és el primer pa de pessic que t’ensenyen quan ets petit. No necessites ni balances ni altres estris per mesurar ingredients, simplement, l’envàs del iogurt (cada mida serà un envàs ple de l’ingredient).

Jo utilitzo sempre iogurts de La Fageda, una cooperativa catalana (d’Olot), d’iniciativa social sense ànim de lucre que té com a finalitat la integració laboral de les persones de la comarca de la Garrotxa que pateixen discapacitat Intel·lectual o trastorns mentals severs.

 

coca

 

Què he de comprar?

  • 1 iogurt ensucrat de La Fageda
  • 3 ous
  • 2 mides de sucre
  • 3 mides de farina
  • 1 mida d’oli d’oliva suau
  • 1 sobre de llevat
  • 1 motlle de la forma que volgueu (jo he fet servir de plum cake)

 

Com ho fem?

  1. Preescalfem el forn a 250ºC
  2. En un bol, posem els ous amb el sucre i remenem bé.
  3. Afegim el iogurt i continuem remenant.
  4. Afegim l’oli, jo he utilitzat un oli d’oliva suau.
  5. Un cop ho tenim tot lligat, afegim a la mescla la farina barrejada amb el llevat, tamisada, és a dir, passada per un colador, que així ens quedarà més esponjós.
  6. Un cop tenim la massa feta, untem el motlle amb mantega perquè no s’enganxi i hi aboquem tota la massa.
  7. Afluixem el forn a 180ºC i el deixem uns 35-40 minuts (depenent del forn). Estarà llest quan punxem amb un escuradents i surti net.
  8. Deixem refredar sobre la reixa i ja el tenim llest per menjar.

 

Espero que us agradi!

Bon profit!

coca2

 

 

12 thoughts on “Coca de iogurt

  1. La Fageda escrigué:

    Coca de iogurt La Fageda to take away, ens agrada!! Una abraçada!

  2. bojosperlacuina escrigué:

    Quins records de la infància em duu aquesta coca…. Ma mare en feia quasi cada setmana. Tot i que l’he feta unes quantes vegades, no té el sabor que tenia la seva. Hauré de provar la teva recepta.

  3. Núria escrigué:

    Había fet aquesta coca moltissimes vegades però mai m’había quedat esponjosa com avui.He seguit la recepta i crec que el secret és remenar molt bé els ous i el sucre.
    Boníssima!!!!
    Gràcies

  4. nuria escrigué:

    Hace bastantes años que no la he hecho intentare hacerla como esta en la receta ya te comunicares como ha salido. gracias…….

  5. Irina mares escrigué:

    Molt ben explicada

  6. Dolors escrigué:

    Molt bona , força fàcil de fe , moltes gracies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: