Google+

Patates “fregides” (al forn)

1

12/07/2014 per cuinaresfacil

Aquesta recepta és molt fàcil i realment sorprenent, almenys a mi m’ha sorprès el sabor final. L’he trobat al blog que segueixo: The Pink Cake Factory.

A qui no li agraden les patates fregides? Doncs aquesta recepta és una manera més sana de menjar-ne, ja que la quantitat d’oli utilitzada és molt poca, i ideal per acompanyar una carn o un peix a la planxa com a guarnició.

Què he de comprar?

  • Patates
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Herbes aromàtiques (opcional)

 

patates-fregides

 

Com ho fem?

  1. Escalfem el forn a 200ºC
  2. Tallem les patates de la forma que vulguem, jo les he tallat allargades, igual que si les anéssim a fer fregides, de la manera tradicional.
  3. Les posem a un escorredor i les rentem.
  4. Un cop escorregudes, afegim la sal i les herbes aromàtiques (opcionals) les remenem amb les mans per distribuir la sal i les herbes per totes les patates. Jo he posat alfàbrega i julivert, que són les que tenia a mà.
  5. Afegim un raig d’oli i tornem a remoure amb les mans que quedin totes untades.
  6. A la plata del forn, posem un paper vegetal i les patates ben repartides.
  7. Enfornem uns 30 minuts, vigilant i removent cada 10 minuts, perquè es coguin de tot arreu.

El resultat és sorprenent, espero que us agradin!

Bon profit!

 

 

 

 

One thought on “Patates “fregides” (al forn)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: