Patates “fregides” (al forn)
112/07/2014 per cuinaresfacil
Aquesta recepta és molt fàcil i realment sorprenent, almenys a mi m’ha sorprès el sabor final. L’he trobat al blog que segueixo: The Pink Cake Factory.
A qui no li agraden les patates fregides? Doncs aquesta recepta és una manera més sana de menjar-ne, ja que la quantitat d’oli utilitzada és molt poca, i ideal per acompanyar una carn o un peix a la planxa com a guarnició.
Què he de comprar?
- Patates
- Sal
- Oli d’oliva
- Herbes aromàtiques (opcional)
Com ho fem?
- Escalfem el forn a 200ºC
- Tallem les patates de la forma que vulguem, jo les he tallat allargades, igual que si les anéssim a fer fregides, de la manera tradicional.
- Les posem a un escorredor i les rentem.
- Un cop escorregudes, afegim la sal i les herbes aromàtiques (opcionals) les remenem amb les mans per distribuir la sal i les herbes per totes les patates. Jo he posat alfàbrega i julivert, que són les que tenia a mà.
- Afegim un raig d’oli i tornem a remoure amb les mans que quedin totes untades.
- A la plata del forn, posem un paper vegetal i les patates ben repartides.
- Enfornem uns 30 minuts, vigilant i removent cada 10 minuts, perquè es coguin de tot arreu.
El resultat és sorprenent, espero que us agradin!
Bon profit!
« Hummus
Reblogged this on Celler-Adocse.