Google+

Amanida de llenties

3

23/06/2014 per cuinaresfacil

Ha començat l’estiu i el que ve més de gust a l’hora de dinar són menjars freds. La recepta d’avui és una amanida de llenties BIO vermelles i marrons.

Què he de comprar?

  • llentiesLlenties BIO vermelles i marrons (es poden trobar a qualsevol botiga de productes BIO o ecològics).
  • 1 tomàquet madur
  • 1 ou
  • sal i oli

Com ho fem?

  1. Primer coem les llenties. S’han de coure separadament, ja que les vermelles es fan més ràpid.

Per les vermelles: 1 part de llenties per dues d’aigua (10 minuts aprox.) i per les marrons: 1 part de llenties per 3 d’aigua (25 minuts aprox).

  1. Mentrestant, també posem a coure l’ou, fins que sigui dur.
  2. Un cop cuites les llenties, les deixem refredar.
  3. Tallem el tomàquet a daus.
  4. Ratllem l’ou dur.
  5. En un motlle posem una capa de llenties vermelles, una capa de llenties marrons i a sobre, el tomàquet i l’ou dur.
  6. Un cop al plat, ho amanirem al gust de cadascú amb oli d’oliva, sal i pebre.

Bon profit!

amanida-llenties

 

 

 

3 thoughts on “Amanida de llenties

  1. […] exemple, una amanida tropical, una amanida grega, amb formatge fresc i nous, o inclús amanides de llenties, arròs, […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: