“Montadito” de 3 formatges
209/06/2014 per cuinaresfacil
La recepta d’avui, és ben senzilla i ràpida, uns “montaditos” de 3 formatges.
A l’hora de preparar un bon pica-pica, una bona idea és fer uns “montaditos”. Poden ser més o menys elaborats, els que us proposo avui són ben senzills (3 formatges), però amb imaginació, podem fer-ne infinitat, utilitzant els ingredients que es vulgui i com més variats, més goig farà la taula.
Què he de comprar?
3 tipus de formatge: manxec curat o semi, brie i rocafort (o els que més us agradin) i pa de barra.
Com ho fem?
- Tallem el pa a llesques.
- Posem els trossos de formatge al damunt: primer el formatge manxec, curat o semi, a sobre d’aquest un tros de brie i finalment una mica de rocafort esmicolat.
- Posem a gratinar uns minuts al forn i llest per menjar.
Es poden deixar preparats però s’han de gratinar al moment de servir i menjar calents, que el formatge no hagi tornat a quedar dur al refredar-se.
Espero que us agradin!
Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.
[…] Origen: “Montadito” de 3 formatges […]