Lluç al forn amb patates, tomàquet i ceba
203/03/2014 per cuinaresfacil
La recepta d’avui és una recepta molt fàcil i ràpida, un lluç al forn amb patates, ceba i tomàquet. En aquest cas he fet lluç, però la mateixa recepta la podeu fer amb una cua de rap, un llobarro o amb el peix que us vingui de gust.
Què he de comprar?
- 1 llom de lluç (o el peix que vulgueu)
- 3 o 4 Patates
- 1 Ceba
- 2 tomàquets
- Oli, sal i farina
Com ho fem?
- Primer prepararem les patates. Les pelem, les tallem a làmines i les salem.
- Agafem una paella amb oli d’oliva i hi posem les patates a foc lent, que així comencin a coure poc a poc (sinó, al forn no quedarien ben fetes i serien dures).
- Salem el lluç i l’enfarinem.
- A la safata del forn hi posem oli d’oliva i la resta d’ingredients, el lluç, la ceba, el tomàquet i les patates (que ja les havíem començat a coure).
- Enfornem uns 20 minuts a poca temperatura, i anar tirant per sobre el peix una mica de l’oli de la safata de tant en tant, perquè s’enrosseixi de sobre.
- Un cop veiem que el lluç ja està cuit, podem emplatar.
Espero que us agradi!
Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.
[…] Origen: Lluç al forn amb patates, tomàquet i ceba […]