Burritos mexicans
126/01/2014 per cuinaresfacil
Hola
La recepta d’avui és internacional, uns “burritos” mexicans molt fàcils de fer. Per fer un dinar o sopar amb cuina mexicana, podreu fer aquesta recepta i acompanyar-la d’uns natxos amb guacamole o amb la salsa de pebrot mexicana que podeu consultar les receptes al blog.
Què hem de comprar?
Com ho fem?
- Posem oli a una paella i la carn picada de vedella.
- Deixem que cogui la carn.
- Quan està rossa, afegim el condiment mexicà i un got d’aigua.
- Deixem coure fins que s’hagi begut tota l’aigua.
- Un cop tenim la carn cuita, ja podem preparar els burritos.
- Agafem una truita i hi posem la carn picada al centre.
- Afegim trossets de tomàquet a sobre.
- Afegim enciam, tallat ben petit.
- Afegim formatge ratllat.
- Emboliquem la truita i ja tenim el burrito llest per menjar.
El que es pot fer és servir tots els ingredients amb bols o plats i que cadascú es vagi preparant els burritos al seu gust. Podeu acompanyar amb uns natxos i salses guacamole o de pebrot per anar picant.
Espero que us agradi!
BON PROFIT!!!
Reblogged this on Celler-Adocse.