Google+

Graellada de verdures

2

21/09/2013 per cuinaresfacil

Bona tarda

Aquesta recepta és molt senzilla i ràpida, una graellada de verdures, ideal per un primer plat o per un pica-pica.

Què he de comprar?

  • 1 albergínia
  • 1 carbassó
  • 1 manat d’espàrrecs
  • Salsa romesco (jo la compro feta…)

He fet servir aquestes verdures però podríeu posar les que més us agradin, per exemple pebrot, pastanaga, ceba, patata, …

graellada

 

Com ho fem?

  1. Netegem les verdures i tallem el carbassó i l’albergínia a rodanxes, no gaire gruixudes i tallem la part de baix dels espàrrecs.
  2. Agafem una planxa i la posem al foc amb un rajolí d’oli d’oliva.
  3. Salem les verdures i les courem a la planxa fins que veiem que estiguin rosses.
  4. Un cop cuites ja les podem servir, acompanyades de salsa romesco.

Bon profit!

 

2 thoughts on “Graellada de verdures

  1. […] Origen: Graellada de verdures […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: