Google+

Croissanets dolços i salats

3

08/06/2013 per cuinaresfacil

Bona nit

Aquesta recepta és molt fàcil i molt ràpida de fer, uns croisssanets dolços i salats.

Els ingredients que he utilitzat són: pels croissanets dolços, crema de xocolata i sucre glaç i pels croissanets salats, pernil dolç i formatge, però la mateixa recepta serveix per a qualsevol altre ingredient. Per exemple, pels dolços podríem posar crema pastissera (veure recepta) i pels salats sobrassada, tonyina, frankfurt, truita, …

QUÈ HE DE COMPRAR?

ingredients-croiss

INGREDIENTS:

  • Pasta de full fresca (rodona)
  • Crema de xocolata (no poso marques)
  • 1 ou
  • Pernil dolç
  • Formatge
  • Formatge ratllat
  • Sucre glaç (me l’he deixat a la foto…)

O els ingredients que vulgueu pel farcit.

COM HO FEM?

  1. Estirem la pasta de full sobre el paper vegetal que ja porta la pasta fresca.
  2. Amb un ganivet o un talla-pizzes, farem talls, dividint la pasta en 16 porcions.
  3. A cada una de les porcions, a la part més ampla, afegirem la crema de xocolata a 8 de les porcions (pels dolços) i a les altres 8 un tall de pernil dolç i un altre de formatge (pels salats).
  4. Un cop farcit, enrotllarem cada una de fora cap a dins, fent la forma dels croissants (al vídeo veureu com).
  5. Quan els tinguem tots enrotllats, els posarem a la safata del forn, sobre paper vegetal, i els pintarem amb ou batut.
  6. Als croissanets salats, afegirem formatge ratllat per sobre (també podríem posar-hi orenga).
  7. Els posem al forn (uns 15 minuts) fins que veiem que estan rossos.
  8. Els deixem refredar i afegim sucre glaç per sobre els de xocolata i ja podem servir.

Veureu que és molt fàcil i, tot i comptant els 15 minuts de forn, no estareu més de mitja hora per fer-los.

 Bon profit!

 

croissanets

3 thoughts on “Croissanets dolços i salats

  1. Ester escrigué:

    Moltes gràcies pel comentari i prenc nota de la idea, els salats també tenen molt bona pinta!!🙂

  2. […] la recepta al blog i el vídeo a […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: