Google+

Salsa mexicana de pebrot, ceba i tomàquet

3

30/05/2013 per cuinaresfacil

Bona nit

La recepta d’avui és molt senzilla i ràpida de fer. Una salsa mexicana feta amb pebrot, ceba i tomàquet. És ideal per un aperitiu o pica-pica, acompanyada d’uns natxos, igual que amb la salsa guacamole (veure recepta).

Què hem de comprar?

salsa-pebrot-ing

  • 1/2 ceba
  • 1/4 de pebrot
  • 1 cullerada sopera de condiment mexicà
  • salsa de tomàquet

Com ho fem?

  1. Posem la salsa de tomàquet en un bol.
  2. Tallem la ceba a daus i l’afegim a la salsa.
  3. Tallem el pebrot i també l’afegim.
  4. Posem una cullerada sopera de condiment mexicà (o el que vulgueu segons el picant que us agradi) i ho barregeu bé.
  5. Perquè quedi més fina la salsa, posem tota la barreja al recipient de la batedora i ho triturem (un parell de polsades) que quedi triturat però que es noti una mica els trossets de ceba i pebrot.

Ja podem servir! Ja que és una salsa mexicana l’acompanyarem d’uns natxos, tot i que la salsa la podeu posar on vulgueu.

BON PROFIT!!!

 

SALSA-PEBROT

3 thoughts on “Salsa mexicana de pebrot, ceba i tomàquet

  1. […] mexicana, podreu fer aquesta recepta i acompanyar-la d’uns natxos amb guacamole o amb la salsa de pebrot mexicana que podeu consultar les receptes al […]

  2. […] detall de la recepta i vídeo de […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: