Google+

Guacamole

10

20/05/2013 per cuinaresfacil

Hola

La recepta d’avui és molt senzilla, una salsa guacamole. La recepta és completament natural i veureu que molt gustosa. Aquesta salsa no té res a veure amb la que podem comprar al supermercat, que no vull dir que no siguin bones, perquè fins ara són les que jo he menjat…

El guacamole és una salsa mexicana creada pels asteques i elaborada a base d’alvocat. La podem servir d’aperitiu acompanyada d’uns “natxos”, la podem posar acompanyant uns “burritos” o “fajitas” mexicans, o fins i tot, acompanyant un tall de carn o pollastre fet a la planxa.

Què hem de comprar?

guacamole-ingredientsR

  • 1 alvocat ben madur
  • 1/2 tomàquet madur
  • 1/4 ceba
  • coriandre
  • suc de llimona
  • sal i pebre

Com ho fem?

  1. Tallem la ceba ben petita i l’afegim a un bol o un morter.
  2. Tallem el tomàquet a daus petits i també l’afegim.
  3. Pelem i tallem l’alvocat i el posem al bol.
  4. Afegim el coriandre.
  5. Salpebrem.
  6. Per últim afegim el suc de llimona per evitar que s’oxidi i quedi la salsa amarronada.
  7. Un cop tenim tots els ingredients, amb la mà de morter o amb una forquilla anirem aixafant fins que quedi tot ben integrat. Si teniu pressa, podeu posar-ho a la batedora però sense que quedi molt triturat.

Podem servir d’aperitiu, acompanyat d’uns natxos, o acompanyant d’unes truites de blat o uns “burritos” o “fajitas” mexicans, o fins i tot, com a salsa acompanyant un tall de carn o pollastre fet a la planxa.

Bon profit!

 

guacamole

Advertisement

10 thoughts on “Guacamole

  1. […] La recepta d’avui és molt senzilla i ràpida de fer. Una salsa mexicana feta amb pebrot, ceba i tomàquet. És ideal per un aperitiu o pica-pica, acompanyada d’uns natxos, igual que amb la salsa guacamole (veure recepta). […]

  2. […] dinar o sopar amb cuina mexicana, podreu fer aquesta recepta i acompanyar-la d’uns natxos amb guacamole o amb la salsa de pebrot mexicana que podeu consultar les receptes al […]

  3. […] Triturem tot i hi anem afegint aigua, segons l’espessor que volem que tingui.(La textura ha de ser semblant a la del guacamole). […]

  4. […] detall de la recepta i vídeo de […]

  5. Laura ha dit:

    Molt ben explicat ara hem posare a fer el guacame ja et dire com m’ha sortit. Gràcies! 🍜

  6. Laura ha dit:

    Gràcies ens ha sortit molt bé!

    • cuinaresfacil ha dit:

      M’alegro que t’hagi sortit molt bé!
      La veritat és que són coses que moltes vegades comprem fetes perquè semblen difícils de fer i realment són molt fàcils.

  7. Erlangungsmasterin ha dit:

    que bé que ho posseu tot en català, un beset des del País Valencià

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

YouTube2
myTaste.cat

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

A %d bloguers els agrada això: