Pollastre rostit
114/05/2013 per cuinaresfacil
Hola
La recepta d’avui és de gran tradició catalana i de ben segur que a totes les cases hem fet algun diumenge, acompanyat d’una copa de cava. Un pollastre rostit. Una recepta ben senzilla d’elaborar.
Què hem de comprar?
Com ho fem?
- Salpebrem el pollastre,
- A una paella amb oli d’oliva anirem fregint tots els talls de pollastre i a mesura que es vagin fent, els anirem posant a la cassola.
- Posem la ceba i els tomàquets.
- Agafem la paella amb la que hem fregit el pollastre i l’omplim d’aigua per a tirar a la cassola, fins que el pollastre quedi cobert.
- Afem un got de xerès, o si no en teniu, podeu posar qualsevol licor sec, jo algun cop hi he posat rom o whisky.
- Un cop bulli l’aigua, afluixarem el foc i deixarem que cogui uns 45 minuts o 1 hora, aproximadament, fins que es s’hagi begut tota l’aigua i ja el tindrem llest per servir.
Bon profit!
Reblogged this on Celler-Adocse.