Google+

Pasta de full amb crema i maduixes

4

12/05/2013 per cuinaresfacil

Hola

Avui us penjo una recepta dolça i molt fàcil de fer. Ara que és època de maduixes és una bona oportunitat per a fer aquest postre, tot i que la fruita podem posar-la al gust de cadascú.

QUÈ HE DE COMPRAR?

ingredients-pfull-maduix

INGREDIENTS PER LA CREMA PASTISSERA (1/2 litre):

  • 1/2 litre de llet
  • 4 rovells d’ou
  • 1 beina de vainilla
  • 7 cullerades soperes de sucre
  • 2 cullerades de midó (o farina de blat)
  • pell de llimona (opcional)

INGREDIENTS PER LA PASTA DE FULL:

  • 1 paquet de pasta de full fresca
  • maduixes (del Maresme)
  • 1 ou

COM HO FEM?

  1. Primer preparem la crema pastissera i la deixem refredar (veure recepta).
  2. Estenem la pasta de full i, com que en aquest cas era rodona, tallarem les vores formant un quadrat.
  3. Un cop tenim el quadrat, dobleguem les vores dels quatre costats de la pasta fullada cap amunt, un centímetre aproximadament.
  4. Amb l’ajuda d’una forquilla o un punxó, punxarem tot el centre per evitar que quan el posem el forn s’infli. D’aquesta manera, només quedaran inflades les vores del pastís.
  5. Pintem amb ou batut les vores (només les vores) i posem al forn fins que veiem que han quedat rosses.
  6. Deixem refredar la pasta de full i la crema i quan estigui fred ja podem muntar el postre.
  7. Posem la crema a sobre la pasta de full.
  8. Tallem les maduixes (o la fruita que vulguem) i l’anem col·locant a sobre la crema fins que quedi tot ben cobert i llest per menjar.

Opcionalment, podem fer cobertura transparent per a pastissos i posar-la per sobre la fruita perquè no s’oxidi. Jo, normalment, la fruita la poso al moment de servir i així està en perfectes condicions i és més natural.

Espero que us agradi!

Bon profit!

 

pfull-amb-maduixes

4 thoughts on “Pasta de full amb crema i maduixes

  1. carlota escrigué:

    te moll bona pinta pero no u aspliceu mol be no santen jens pero a part da cho tot esta mol be

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: