Google+

Crema pastissera

5

06/05/2013 per cuinaresfacil

Hola!

La crema pastissera és una recepta bàsica i la base de molts postres, per tant, aquí teniu la recepta.

Hi ha diferents maneres de fer-la i algunes són complicades però ja veureu que aquesta recepta és bastant fàcil, això si, una mica laboriosa ja que has de remenar bastant…

Què he de comprar?

crema-ingredients-nom

  • 1/2 litre de llet
  • 4 rovells d’ou
  • 1 beina de vainilla
  • 7 cullerades soperes de sucre
  • 2 cullerades de midó (també es pot utilitzar maicena)
  • pell de llimona

Com ho fem?

  1. Posem la llet a un pot, separant-ne una mica en un got, que reservarem a la nevera.
  2. Afegim la beina de la vainilla i la pell de la llimona al pot i posem a bullir la llet.
  3. Just abans que arrenqui el bull, pararem el foc i la taparem amb un plat que infusioni uns 10-15minuts.
  4. A un altre cassó, posem el sucre amb els rovells d’ou i barregem bé.
  5. Al got de llet que hem reservat a la nevera hi afegirem el midó i barrejarem bé.
  6. Un cop ben desfet, ho afegirem a la barreja d’ous i sucre i seguirem remenant.
  7. Per últim afegirem la llet que ja haurà infusionat amb un colador perquè no caigui la vainilla i la llimona.
  8. Barregem bé i ho posem al foc, amb el foc baix, i sense deixar de remenar fins que la crema espessi. Aquest pas pot ser que duri uns 10-15 minuts i no s’ha de deixar de remenar, per tant, és el més dur.
  9. Un cop espessi, reservem i deixem refredar i acabarà d’espessir.

Espero que us agradi.

Bon profit!!!

 

crema-fi

5 thoughts on “Crema pastissera

  1. […] Primer preparem la crema pastissera i la deixem refredar (veure recepta). […]

  2. […] per a qualsevol altre ingredient. Per exemple, pels dolços podríem posar crema pastissera (veure recepta) i pels salats sobrassada, tonyina, frankfurt, truita, […]

  3. […] bunyols també els podem farcir de crema pastissera, nata o trufa, però a la recepta d’avui, estan “farcits de […]

  4. […] Primer preparem la crema pastissera i la deixem refredar (veure recepta). […]

    • cuinaresfacil escrigué:

      M’alegro que us agradin les meves receptes, però si les poseu a la vostra web, sense canviar res del text i usant les meves fotos, podrieu dir d’on l’heu tret…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: