Google+

Coulant de xocolata

1

30/03/2013 per cuinaresfacil

Hola

Avui us penjo una recepta ben dolça, un coulant de xocolata. Una recepta molt fàcil i ràpida de fer. Espero que us agradi!

QUÈ HE DE COMPRAR?

coulant-noms

INGREDIENTS per a 6 coulants:

  • 3 ous
  • 1 tauleta de xocolata negra (150g)
  • 75g de sucre
  • 75g de farina
  • 100g de mantega

COM HO FEM?

  1. A un bol posem la xocolata i la mantega a trossos i la desfem al microones (1 minut) o al bany Maria.
  2. Barregem bé la mescla de la xocolata i la mantega i, si no s’ha desfet del tot, anem posant al microones de 30 segons en 30 segons que no es cremi.
  3. A part, barregem els ous amb el sucre fins que quedin ben integrats.
  4. Un cop tenim les dues barreges ben fines, les ajuntem i remenem que s’integri la xocolata i la mantega amb els ous i el sucre.
  5. Afegim la farina tamisada (passada per un colador) i barregem tot.
  6. Agafem les flameres i les untem amb mantega i farina perquè no s’enganxi.
  7. Les omplim i ja podem posar al forn les que anem a menjar i congelarem la resta.
  8. Deixem entre 10 i 15 minuts al forn (preescalfat a 200ºC) i un cop fets, els desemmotllem i ja podem servir.

Bon profit!

 

coulant-plat

One thought on “Coulant de xocolata

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: