Google+

Brou per caldo

1

26/03/2013 per cuinaresfacil

Bona tarda

Avui us porto una recepta per fer un brou per caldo ben fàcil que, tot i que ha de coure molta estona, no porta gens de feina.

Normalment, quan faig el brou, el faig amb una olla grossa ja que d’aquesta manera tindré caldo per uns quants àpats.

QUÈ HE DE COMPRAR?

caldo-ingre

Normalment, quan faig caldo li poso un os de vedella i un de genoll que fa que quedi el caldo més claret. En aquest cas, l’he fet amb ossos de pernil que tenia congelats d’un pernil que vaig acabar aquest gener.

COM HO FEM?

No té cap secret, és una recepta molt fàcil.

  1. Pelem la verdura i la rentem bé.
  2. Posem aigua a bullir en una olla grossa.
  3. Afegim els ingredients: els ossos, el pollastre i el manat d’herbes.
  4. Deixem que cogui un parell d’hores, a foc mig, vigilant que no quedi sense aigua i, si és necessari, n’afegirem.
  5. Un cop ha passat el temps, colem el brou deixant la carn i les verdures per un costat i el brou per l’altre.

Jo, el que acostumo a fer és, croquetes amb el pollastre que hem utilitzat i amb el brou, un cop fred, el poso amb tuppers amb racions individuals i al congelador.

D’aquesta manera tinc caldo disponible per uns quants dies, sobretot a l’hivern que sempre ve de gust un plat de sopa. Simplement, descongelo el brou i el poso a bullir afegint-hi pasta de sopa.

Bon profit!

 

olla1

One thought on “Brou per caldo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: