Google+

Crema de carbassó

1

15/03/2013 per cuinaresfacil

Bona tarda

Us penjo una recepta ben fàcil i gustosa de crema de carbassó.

És un plat que ens servirà d’entrant per a qualsevol menú que fem, sobretot ara a l’hivern, ben calenta i que amb menys de 20 minuts tindrem preparada.

QUÈ HEM DE COMPRAR?

crema-ing

COM HO FEM?

El primer que farem es sofregir una mica la verdura, abans de bullir-la.

  1. Tallem la ceba (una de petita) i l’afegim a una olla amb oli d’oliva.
  2. Tallem el carbassó i també l’afegim.
  3. Pelem i tallem les patates (2 o 3) i les afegim.
  4. Fregim una mica les verdures i remenant que no s’enganxi.
  5. Afegim aigua calenta i salem.
  6. Deixem que bulli uns 10 minuts, fins que veiem que la patata està tova.
  7. Abans de començar a triturar, traiem una mica d’aigua i la reservem i, d’aquesta manera obtindrem l’espessor desitjada, si queda massa espès, afegirem caldo fins que agafi la textura desitjada.
  8. Afegim nata líquida perquè ens quedi més cremós.
  9. Afegim una mica de pebre i acabem de triturar.

La podem servir amb rostes a sobre o formatge ratllat.

Bon profit!

 

fincrema

One thought on “Crema de carbassó

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: