Google+

Canelons de verdura

3

06/03/2013 per cuinaresfacil

Aquí teniu una recepta de canelons de verdura ben fàcil i gustosa.

Què he de comprar?

ingredients-lassanyaCom ho fem…

  1. Posem a bullir la pasta amb sal i oli. En aquest cas, són canelons però he fet servir plaques per lassanya vegetals.
  2. Un cop fetes, les posem en un bol amb aigua freda i un cop refredades, extenem un drap de cotó sobre la cuina i posem les plaques que s’eixuiguin.
  3. Fem el sofregit de verdures.
  4. Ratllem la ceba ben fina.
  5. Tallem totes les verdures a daus (carbassó, albergínia i tomàquet).
  6. Un cop preparades, anem afegint a una paella amb oli.
  7. Primer afegim la ceba, quan està rossa, el carbassó, l’albergínia i per últim afegimel tomàquet.
  8. Deixem que vagi coent i anem remenant.
  9. Fem la beixamel (veure recepta).
  10. Quan ja tenim la verdura feta, ja podem muntar els canelons.
  11. Agafem cada placa de lassanya, l’omplim de verdura i l’enrotllem com si fos un caneló i els anem posant a una safata apta pel forn.
  12. Cobrim els canelons de beixamel, una mica de mantega i formatge ratllat i ja podem posar al forn a gratinar.
  13. Quan veiem que està ros, ja podem servir.

Nota: En aquest cas, la beixamel l’he fet jo, però podem comprar-la feta.

Bon profit!

 

foto-fin

3 thoughts on “Canelons de verdura

  1. Silvia escrigué:

    Montse, gracias por tu tiempo… lo único que me faltaría saber son las cantidades…
    Gracias

    • cuinaresfacil escrigué:

      Hola Silvia

      Pues las cantidades variaran según la cantidad que hagas.
      Yo por ejemplo he usado 1/2 cebolla, 1 calabacín, una berenjena y 3 o 4 tomates, 6 placas de lasaña y bechamel que cubra los canelones.

      Los tiempos no te puedo decir minutos, según veas…
      La pasta, la hiervo siguiendo las instrucciones del paquete, normalmente unos 8 minutos, depende de como te guste (al dente, hecha, …)
      Para el sofrito: primero pones la cebolla, cuando empieza a tener color (que no se queme) pones el calabacín que es lo que más cuesta, cuando veas que está un poco blando le echas la berenjena y finalmente el tomate y lo dejas todo que quede bien cocinado.
      Para gratinar, será un poco a ojo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: