Google+

Pasta tricolor a la bolonyesa

1

25/02/2013 per cuinaresfacil

Bona tarda

Aquí teniu una recepta fàcil, ràpida i gustosa.

QUÈ HEM DE COMPRAR?

Ingredients de la salsa bolonyesa (foto) i la pasta que volguem, en aquest cas he fet servir tulipans tricolor o vegetals.

ingredients-bolognesa

COM HO FEM?

Jo tenia salsa bolonyesa congelada i l’únic que he hagut de fer és:

  1. Descongelar la bolonyesa (o fer-la si no en tens).
  2. Mentre descongelem, posem aigua a bullir amb sal i un rajolí d’oli.
  3. Quan bull, afegim la pasta, en aquest cas, tulipans vegetals i la deixem tants minuts com indiqui el fabricant.
  4. Un cop descongelada, posem la bolonyesa en una paella amb una mica d’oli i l’escalfem un parell de minuts (com que està feta, es podria cremar).
  5. Escorrem la pasta i a continuació barregem amb la carn.

Bon profit!!!

tricolor

One thought on “Pasta tricolor a la bolonyesa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: