Google+

Espagueti bolonyesa

1

17/02/2013 per cuinaresfacil

Aquí teniu una nova recepta. En aquest cas, espaguetis a la bolonyesa.

Per veure com fer la salsa bolonyesa podeu veure el vídeo de la recepta que, com ja vaig comentar, quan faig bolonyesa, en cuino per més d’un cop i la congelo en racions individuals. D’aquesta manera, només s’haurà de bullir la pasta i barrejar.

Què he de comprar?
ingredients2

Com ho fem…

  1. Fem la salsa bolonyesa o treiem una bossa del congelador i la posem a descongelar.
  2. Posem aigua a bullir.
  3. Afegim la pasta i deixem tant de temps com indiqui l’envàs.
  4. Un cop la tenim, la deixem escórrer bé.
  5. Barregem amb la bolonyesa, que un cop descongelada l’haurem posat a una cassola per acabar-la de fer.
  6. Un cop tenim barrejada la pasta i la salsa, ja podem servir.

Bon profit!

 

 

plat-spaguet

One thought on “Espagueti bolonyesa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: