Google+

Escalivada

2

16/02/2013 per cuinaresfacil

Aquí teniu una recepta d’escalivada ben fàcil i gustosa.

Quan fem escalivada, podem fer-ne més quantitat de la necessària, guardar-la en recipients a la nevera i d’aquesta manera, tindrem escalivada per menjar, per exemple, amb una torrada, de guarnició, etc…

Què he de comprar?

ingredients-nom

En aquest cas, jo he posar pebrot i albergínia, però podeu posar ceba, patata, etc…

Com ho fem…

  1. Rentem les verdures i les untem d’oli.
  2. Les podem al forn i anem girant fins que veiem que està feta.
  3. Deixem refredar en un plat.
  4. Quan està freda, ja podem pelar-la i anar posant a recipients.

NOTA: Els recipients hauran de ser amb tapa per a poder guardar a la nevera i així tindrem escalivada per més d’un cop.

Bon profit!

 

pots

2 thoughts on “Escalivada

  1. […] escalivarem l’albergínia. Podeu aprofitar i fer escalivada i guardar-la a la nevera per tenir d’acompanyament d’una carn o un peix a la planxa, […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: