Google+

Salsa Bolonyesa

4

06/02/2013 per cuinaresfacil

Aquí teniu una recepta salsa bolonyesa ben fàcil i gustosa.

CONSELL: Jo, quan faig salsa bolonyesa, acostumo a fer-ne bastanta quantitat, per més d’un cop i una vegada freda, la podem posar amb bosses i al congelador.

El dia que vols menjar qualsevol tipus de pasta a la bolonyesa, només hauràs de bullir-la i barrejar-la amb el sofregit.

Què he de comprar?

ingredients-bolognesa

Com ho fem…

  1. Ratllem la ceba ben fina.
  2. Ratllem el tomàquet.
  3. Posem oli a la cassola i hi afegim la ceba.
  4. Quan està rossa, afegim la carn picada.
  5. Un cop feta, afegirem el tomàquet i deixarem que cogui fins que ja veiem que està fet.

Què podem fer amb la bolonyesa quan està?

  • Bullir pasta de qualsevol tipus (macarrons, spaguetti, …) i barrejar-ho amb la salsa.
  • Un cop freda, també podem guardar-la en bosses i congelar-ho per un altre dia que ens vingui de gust menjar pasta.

Bon profit!

bolognesa

4 thoughts on “Salsa Bolonyesa

  1. […] veure com fer la salsa bolonyesa podeu veure el vídeo de la recepta que, com ja vaig comentar, quan faig bolonyesa, en cuino per més d’un cop i la congelo en […]

  2. […] tenia salsa bolonyesa congelada i l’únic que he hagut de fer […]

  3. […] teniu els vídeos de lassanya de verdures, bolonyesa i beixamel, que us serviran per veure com […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: