Google+

Amanida grega

2

04/02/2013 per cuinaresfacil

Aquí teniu una recepta d’amanida grega ben fàcil i gustosa.

L’amanida grega (en grec: χωριάτικη σαλάτα) es una amanida elaborada a Grècia amb els ingredients característics del país. L’amanida original está elaborada amb tomàquet, cogombre, pebrot i ceba vermella, tot això amb sal, pebre negre i orenga i amanit amb oli d’oliva. A todo això s’afegeixen trossos de formatge feta, tàperes i olives kalamata. L’enciam, és estrany trobar-lo a l’amanida grega…

Aquesta és la recepta original, però jo us presento una altra versió més senzilla.

INGREDIENTS:

  • Amanida mezclum (o enciam)
  • Tomàquets cherry
  • Formatge feta
  • Olives negres

COM HO FEM?

amanida-grega

  1. Posem a un bol la bossa d’amanida (o l’enciam).
  2. Tallem els tomàquets per la meitat i els afegim.
  3. Afegim el formatge feta i les olives negres.
  4. Amanim amb sal i oli d’oliva.

Bon profit!

2 thoughts on “Amanida grega

  1. […] podem crear-ne tantes com idees ens vinguin al cap, per exemple, una amanida tropical, una amanida grega, amb formatge fresc i nous, o inclús amanides de llenties, arròs, […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: