Google+

CONGELAR VERDURA

Deixa un comentari

30/08/2012 per cuinaresfacil

Tal com deia a la recepta anterior, és època de tomàquets i albergínies però també és temps de pebrots, mongetes tendres i altres verdures. Cada vegada hi ha més gent que té el seu petit hortet, encara que sigui al balcó de casa, i la verdura ve tota de cop.

Què podem fer perquè no es passi? Com gairebé tot, congelar-los.

D’aquesta manera sempre tindràs verdura fresca a punt (pebrots per fregir per acompanyar un tros de carn, per fer samfaina, les mongetes per fer al vapor o bullides, …).

Com ho fem?

Hi ha qui diu que per congelar les verdures primer s’han de bullir per matar els microbis, però al congelador a -18ºC no crec que en sobrevisqui cap…

  1. Rentem els pebrots i els deixem escórrer.
  2. Si no estan completament secs, els eixugarem amb paper de cuina.
  3. Els netegem i tallem a tires.
  4. Emboliquem amb paper film en paquets individuals.
  5. Posem al congelador.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: