Google+

ALBERGÍNIES FARCIDES

3

29/08/2012 per cuinaresfacil

A l’estiu és època d’albergínies i tomàquets, així que què millor que fer unes albergínies farcides.

Què he de comprar?
ingredients_noms_www_p

Com ho fem…

  1. Posar a una cassola amb oli la ceba ratllada o triturada.
  2. Quan està rossa afegir la carn picada.
  3. Ratllar el tomàquet i afegir-lo un cop estigui cuita la carn.
  4. Obrim les albergínies per la meitat, fem un parell de talls i les
    posem al forn que es coguin.
  5. Un cop fetes, amb una cullera separem la carn de la pell i l’afegim
    al sofregit amb una mica de beixamel (en aquest cas l’he comprat feta).
  6. Omplim les albergínies amb la carn, tirem beixamel per sobre i
    formatge ratllat i a gratinar.

Bon profit!

 

alberginies

3 thoughts on “ALBERGÍNIES FARCIDES

  1. Silvia escrigué:

    Montse, la pàgina estupenda…però em faltarien algunes dades, com les quantitats i el temps. Si no és molt demanar em seria de gran ajuda. Gràcies.

    • cuinaresfacil escrigué:

      Hola Silvia

      Igual que amb els canelons, les quantitats variaran segons la quantitat d’albergínies. Jo, en aquest cas he utilitzat 3 albergínies, 1/2 ceba, 4-5 tomàquets i uns 300g. de carn picada.

      Els temps no els he calculat, és anar mirant que vagi coent tot.
      Per les albergínies, les partim per la meitat i les poses al forn amb el “ventilador” i ves mirant fins que quedin toves, dependrà del forn.
      Pel farcit, primer la ceba, que quedi ben rossa, després la carn i fins que vegis que està ben feta i finalment el tomàquet, que el deixaràs fins que quedi cuit, sense aigua.

      Espero haver-te ajudat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

YouTube2
myTaste.cat
Recetaklia

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions

%d bloggers like this: